Amikért hálás vagyok... | Október

09:20A mai nappal beköszöntött a november, ami azt jelenti ideje számba venni azokat a kisebb-nagyobb eseményeket és dolgokat, amelyeket októberben éltem át, s amikért hálás vagyok. Ezt a hálaposzt típusú bejegyzést a múlt hónappal indítottam útjára, így a lényegéről és a szeptemberi dolgokról ITT olvashattok bővebben.

Október hónap sajnos nem volt felhőtlen számomra, ismét elkapott az érzelmi hullámvasút és szorosan magánál tartott elég sok ideig, ráadásul sajnos a családban sincs minden rendben (unokatestvérem nagyon beteg) és ez még most is rányomja a bélyegét a hangulatomra. De azért van néhány dolog, ami mindenképp felkerült a listámra. :)

  • Kitartás: el sem tudjátok hinni mennyire hálás vagyok azért, hogy van elég kitartásom, s itt most elsősorban a diéta és edzés témakörére értem. Bár erről majd a Fittvége kapcsán fogok írni, azért megemlítem, hogy most vagyok életemben az eddigi legkitartóbb a diétában, s ennek meg is van az eredménye!
  • Új ismertségek, új barátok
  • Shopping túra anyával: bár egy háztartásban élünk, valahogy nem sok időt töltünk együtt (szabadidőt) sem anyával, sem apával, mert mindannyiunknak meg van a saját élete, a saját életritmusa. A hónapban viszont sikerült összeegyeztetni egy napot, amikor mindketten ráértünk, s nyakunkba vettük a várost
  • Gesztenye, dió és csodálatos színekben pompázó falevelek
  • Anna Barnes Önbizalom c. könyve
  • Kopár faágak között megbúvó napsugarak: mindig feldobják a napomat
  • Lady Gaga: régen nagyon nem bírtam ezt a nőt a műmájerkedése miatt és a dalai sem nagyon tetszettek. Mostanában azonban már felvállalja az igazi arcát, aminek én hihetetlenül örülök, s a legújabb albuma, ami a Joanne címet viseli, fantasztikus lett! Napi szinten hallgatom az albumot, s a Million Reasons névre hallgató dalát, mintha én írtam volna! Ajánlom mindenkinek, hogy legalább egyszer hallgassa meg a dalokat.
  • TWD - azaz The Walking Dead: tudom, nem igazán csajos sorozat, de én egyszerűen odáig vagyok érte. Ráadásul hosszú szünet után múlt héten jött ki a legújabb rész, amit már nagyon vártam. S amúgy eléggé sokkolt, de szuper lett, szerintem! 
  • Jóga óra: két barátommal karöltve ellátogattunk egy ingyenes jóga órára, ami egy előadást, egy kis mozgást, és mantrázást, meditációt tartalmazott. Szünetben többen is odajöttek hozzánk, hogy látszik, hogy táncosok vagyunk (ennek van egy rövidebb előzménye, de arra most nem térnék ki), és sok kedves és dicsérő szót kaptunk. Ráadásként pedig a jóga egy számunkra újabb változatával ismerkedhettünk meg, úgyhogy nagyon jól éreztük magunkat. :)

You Might Also Like

0 hozzászólás