Ismerj meg - 10 tény rólam | Személyes

12:16A Mind of Mine névre keresztelt blogom három hónappal ezelőtt nyitotta meg a kapuit, s igaz, hogy a legelső Köszönet Neked! című bejegyzésemet úgy másoltam át a korábbi oldalamról, de hivatalosan akkor is azzal a poszttal indult el az oldal. Bár nem haladok a tervek szerint, már ami a bejegyzések gyakoriságát illeti, azért igyekszem minél gyakrabban írni és minél több gondolatot átadni, vagy éppen csak megosztani mik történtek velem. Hogy egy picit teljesebb képet kaphassatok arról ki is rejlik a billentyűzet - és a monitor - mögött, arra gondoltam, hogy most megosztok veletek néhány 'tényt' magamról, s ezzel talán egy picit közelebb kerülhettek hozzám. Remélem, legalább is. Erre pedig mi más lenne a legalkalmasabb, mint egy TAG bejegyzés?! :)


1. Nagyjából 15 éve vagyok szemüveges.
2. Még semmim nem tört el, viszont meg volt repedve a sípcsontom, ami sajnos a mai napig eléggé érzékeny.
3. Bár nem ihatnék egyáltalán, de teafüggő vagyok.
4. Imádom az állatokat, s közülük is a zsiráfok a kedvenceim.
Hát nem édes?! :)
5. Már általános iskola hatodik osztályában festettem a hajamat, és azóta is nagyon szeretem változtatni a hajam színét.
6. Nem igazán szeretek főzni, sütögetni viszont annál inkább.
7. Alapjáraton egy eléggé pozitív és pörgős személyiség vagyok.
8. Szeretek ismerkedni és barátkozni, ugyanakkor nehezen nyílok meg. Azonban ha ezt sikerül elérnie az illetőnek, hirtelen mindent rázúdítok és be nem áll a szám. Sajnos vagy nem sajnos. :)
9. Amióta dolgozom, elég sokat komolyodtam, viszont sokkal jobban is tudom élvezni a pihenést, a kikapcsolódást.
10. Eddigi életem során nem sok mindenben tartottam ki, elég hamar feladtam a dolgokat. Egyedül a tánc az, amit a mai napig csinálok, ami még ennyi idő után is örömöt okoz nekem, és amit addig szeretnék csinálni, ameddig csak mozogni bírok. :)

 
Ha tetszett a bejegyzés szólj hozzá bátran! Valamint megtalálhatsz még Facebookon, Instagramon és Pinteresten is (linkek a fejléc alatt találhatóak)!

You Might Also Like

1 hozzászólás