Csere-Bere: Younger | Sorozatajánló

10:03


Az előző bejegyzésemben már említettem, hogy nem az egymással készített interjú volt Erikával az első és utolsó együttműködésünk. Ugyanis a Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közössége csoportba Erika felvetette azt az ötletet, hogy néhányan összefoghatnánk és összedolgozhatnánk, én pedig kaptam az alkalmon, hiszen szuper ötletnek tartottam. Így találtuk ki, hogy ajánlunk egymásnak filmet és/vagy sorozatot, amelyről megírjuk a saját szubjektív véleményünket. Beszélgetéseink során pedig annyira jól kijöttünk és annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy megbeszéltük, ez nem csak egyszeri kooperáció lesz. Így hoztuk el Nektek az első bejegyzést újonnan induló  közös,  Csere-Bere projektünkből.

Angel Style véleményét egyébként, az általam ajánlott filmről ide kattintva tudjátok elolvasni! :)

Erika tehát nekem a Younger című, amerikai vígjáték sorozatot adta olyan kísérőszöveggel, hogy "ígérem, bele fogsz szeretni". Nos, nagyon is igaza lett, hiszen az első rész megnézése után egyből magával ragadott a sorozat, oly annyira, hogy egy nap alatt végignéztem az első évadot. Ami igazából nem volt nehéz, ugyanis 12 részből állt, amik 20-25 percesek. A Younger vígjátéknak van titulálva, ami teljesen helyénvaló, bár én személy szerint nevetni csak néhányszor nevettem fel úgy igazán, a vigyorgás viszont folyamatos volt. Egy dolog lehet zavaró csak a sorozattal, még pedig az, hogy csupán magyar felirattal nézhető (ami végül is nekem nem probléma, mert jobban szeretem így nézni őket, viszont nem mindenki van ugyan ezen a véleményen).

A történet lényege, hogy van egy 40 éves elvált, munkanélküli nő, aki a gyereknevelés miatt majd' 20 évet kihagyott a munka terén, s ez miatt, valamint a kora miatt nem talál magának állást. Bánatában egyik este lemegy egy helyi kocsmába a barátnőjével, ahol egy fiatal srác 25 évesnek nézi, s akkor a barátnőjének beugrik egy ötlet, majd rábeszéli, adja ki magát ennyi idősnek, úgyis fiatalos az arca. Ez meg is történik, ruhatárat cserél, hamis személyit csináltat és törli magát a világhálóról, hogy véletlenül se találjanak rá. Jelentkezik egy könyvkiadóhoz, ahova fel is veszik gyakornoknak, valamint a kocsmában megismert sráccal elmegy randizni és össze is jönnek. A történet innentől kezdve bonyolódik csak igazán, ugyanis a nap legalább 20 órájában el kell játszania a fiatal gyakornokot, fel kell vennie a tempót a "vele egykorúakkal", közben pedig folyamatosan útján kíséri a múltja és a régi barátai, valamint a lányáról sem szabad megfeledkezni.
Hogy vajon kiderül-e az igazság, s hogy milyen további bonyodalmak várhatóak az évadok során, azt nem szeretném elárulni, akit érdekel, nézze meg. ;)

Én egyébként az Indadvideon néztem meg az első évadot, valamint belekezdtem a másodikba is, de annak sajnos csak a feléig jutottam egyelőre, de az is hihetetlenül szuper és csak még kacifántosabb, mint az előző. S bár én csak 25 éves vagyok, mégis valamilyen szinten tudtam párhuzamot húzni főszereplőnkkel, és néha saját magamat láttam benne. Ami kicsit rémisztő is, de közben mégis élvezni tudtam a sorozatot.

Szívből ajánlom mindenkinek ezt a sorozatot, főként azoknak, akik szeretik a vígjátékokat és/vagy kellemes kikapcsolódásra vágynak. S szeretném ezúton is megköszönni Erikának, hogy a Youngert ajánlotta és ezáltal megismerhettem a sorozatot, mert valószínűleg sosem találtam volna rá magamtól! :)

~ o ~

K Ö V E S S E T E K   I T T   I S
Instagram: @dianaharacsi
Pinterest: Diusssh

You Might Also Like

0 hozzászólás