Mókázz velünk! | Árpilisi fotó kihívás

12:41Mindig is kedveltem azokat a kezdeményezéseket különböző oldalaktól, amikor életképeket vagy épp gondolatfoszlányokat lehetett megosztani kép formájában másokkal az arra alkalmas platformokon. Ott volt anno például a #100happydayschallenge, ami hatalmas sikernek örvendett. Világszerte emberek milliói dokumentálták az életüket 100 napon keresztül, s pontosan ennyi ideig próbáltak boldogok lenni - na meg tovább is. Arról itt most nem fejteném ki a véleményemet, hogy ez mennyire volt erőltetett és mennyire lehetett igazán őszintén teljesíteni, annak most nincs itt a helye. A lényeg, hogy ehhez hasonló ötlettel álltunk elő Erikával, azzal a különbséggel, hogy nem feltétlenül a boldogságot kell random módon dokumentálni, hanem megadott témákat és azzal kapcsolatos asszociációinkat. S nagyon örülnénk, ha áprilisi hónapban VELÜNK együtt mókáznátok egy nagyot.

Úgyhogy ezúton bátorkodom megkérdezni TŐLETEK, mit szólnátok, ha az idei évünket szebbé varázsolnánk? Mi lenne, ha az említett pillanatokat megörökítenénk, és visszanézve egy jót mosolyognánk rajta? Hiszen minden egyes nap rengeteg olyan aprócska pillanat van életünkben, ami mosolyt tud csalni az arcukra, csak észre kell vennünk. Törjünk ki pár pillanatra a mindennapi mókuskerékből és mókázzunk együtt.

De hogy miről van szó pontosan?

A játék lényege nem más, mint hogy minden egyes nap a megadott témához kapcsolódóan feltöltötök egy képet Instagramra a megadott hashtegekkel, melyekhez akár fűzhettek kis magyarázatokat, sztorikat is, hogy azzal még személyesebbé tegyétek a posztot, de persze ez nem kötelező. A témákat bárhogy értelmezhetitek, nyugodtan rugaszkodjatok el megszokottól, de ha nem tudtok elvonatkoztatni, akkor sincs semmi probléma. Teljesen rátok van bízva, milyen értelemben használjátok fel az adott napi témát.

A témákat az alábbi képen találjátok meg (nyugodtan mentsétek le): 

katt a képre és éles lesz :)


A közös hashtegek, amiket mindenképpen írjatok oda poszthoz, hogy mi is láthassuk a képeket:
#AprilMiniPhotoChallenge_AD

Valamint akár meg is jelölhettek minket a posztokban, hogy biztosan eljusson hozzánk:

Szívből reméljük, hogy minél többen velünk tartotok ezen kezdeményezésben, akár az elejétől, akár a később csatlakoztok! A véleményeteket bátran osszátok meg velünk itt kommentben, s azt is, hogy benne vagytok-e, hiszen fontos számunkra a visszajelzésetek, reakciótok! :)

~ o ~

K Ö V E S S E T E K   I T T   I S
Instagram: @mindofmineblog
Pinterest: Diusssh

You Might Also Like

0 hozzászólás