Csere-Bere: AVON matt rúzs | Teszt

11:07Hahó! Ismét egy Csere-Bere résszel érkeztünk Erikával közösen, ugyanis azt láttuk a statisztikák alapján, hogy az előzőt nagyon szerettétek. De hogy mi is a sorozat lényege? Minden hónapban meghatározunk egy témát ami alapján ajánlunk a másiknak egy-egy dolgot (lehet az bármi, az előző részben például filmet és sorozatot cseréltünk), majd írunk arról egy saját, szubjektív véleményt, amit végül megosztunk egymással és persze veletek is. Április hónapban a sminkek világába kalauzolunk titeket, ugyanis Erika az AVON egyik újdonságát, a Mark Spectralash szempillaspirált tesztelte, míg én szintén az AVON-tól a Matt hatású rúzsokat, azaz csak egyet közülük. Azt szeretném leszögezni, hogy nem vagyok egy beauty blogger és nincsenek efféle szándékaim sem, ez a teszt csupán a Csere-Bere sorozat miatt történt, és a saját tapasztalataimat mondom el róla. Hát, akkor lássuk is!

Valószínűleg kevesen tudják közületek, hogy AVON tanácsadónő vagyok, úgyhogy első kézből értesülök az újdonságokról és akciókról, azonban ezt a matt rúzsos kollekciót ezidáig még nem próbáltam, szóval kapóra jött, hogy pont erről szól a mai bejegyzés.
Az árnyalat, amit megrendeltem a Peach Flatters nevet kapta, s a nevéhez hűen egy barackos, kicsit sötétebb, már-már rózsaszínesbe átmenő színe van. Legalább is a tégelybe, mert amint felvittem az ajkaimra inkább rózsaszínes beütése lett.
A csomagolása egyébként nagyon tetszik: egyszerű, letisztul és szintén matt (jó érzés a kezemben tartani :D), s talán egy kicsit még elegánsnak is mondanám.

Amit ígér a termék:
- tökéletesen matt szín
- nem szárítja az ajkakat
- hidratált érzést kölcsönöz
- bársonyos formulájának köszönhetően simán siklik az ajkakon
- hosszan tartómatt hatást és erős fedést biztosít


Amit tapasztaltam:
- Ha az előbbi pontok alapján szeretnék sorban haladni, akkor azt kell, hogy mondjam a tökéletesen matt színt tényleg megkaptam. Kicsit kételkedtem ebben, hiszen elég sok olyan rúzzsal találkoztam már, ami elvileg matt finisű, közben pedig egyáltalán nem volt az. De ebben az esetben ezt tökéletesen teljesítette a rúzs.
- A "nem szárítja az ajkakat" és hidratálást egy kalap alá venném, hiszen lényegében mindkettő ugyan azt jelenti. Nos, nekem ezzel a ponttal akadtak problémáim. Több napon keresztül próbálgattam a rúzst és többféleképp. Első nap csak simán a leradírozott ajkaimra vittem fel a terméket, s már nagyjából fél óra után éreztem, hogy eléggé kiszárította őket. Aztán amikor a tükörbe néztem látszott, hogy elkezdett cserepesedni a szám. Másnap már először ajakápolóztam, s csak utána festettem be vele a számat. Így már egy fokkal jobbnak bizonyult, azonban másfél-két óra múlva így is éreztem, hogy kiszáradtak az ajkaim. Harmadnap már az ajakápolót egy szájkontúr ceruza követte, s csak ezután használtam a rúzst, így már egész elviselhető volt a termék.
- A felvitele egyébként tényleg nagyon egyszerű volt. Krémes állagának és pigmentáltságának köszönhetően könnyen, gyorsan és eléggé precízen tudtam felvinni a terméket, pedig nálam a rúzsozás 4-5 percig is el szokott tartani - sajnos nem vagyok benne túl ügyes.
- A napi étkezéseket egész jól bírta, persze néhányszor  nem ártott újra átkennem, mert azért kopott, de ár-érték arányban meg vagyok vele elégedve.

Összességében tehát nekem bevált ez a termék és biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben is viselni fogom, ugyanis a színe elképesztően gyönyörű, én nagyon imádom.

Ti próbáltátok már bármelyik árnyalatot ebből a kollekcióból? Ha igen, melyiket és mi a véleményetek róla? Osszátok meg velem tapasztalatitokat, mert nagyon kíváncsi vagyok! :)

~ o ~

K Ö V E S S E T E K   I T T   I S
Instagram: @mindofmineblog
Pinterest: Diusssh


You Might Also Like

0 hozzászólás