The smell of Spring | OUTFIT

12:51

Azt hiszem pezsgőt bonthatok, ugyanis végre megérkeztem az első outfit bejegyzésemmel. Hogy őszinte legyek, elég régóta ott motoszkált a fejemben a gondolat, hogy kipróbálnám magamat ebben is, de sosem volt hozzá bátorságom. Mert hiába vagyok táncos leányzó, hiába szerepelek a színpadon és kamerák, fényképezők előtt, az életem többi részében - amikor nem táncolok - annyira nem érzem magam otthonosan az ilyen szituációkban. Sőt! Nem vagyok modell, nem igazán tudok pózolni, a pillanatképek pedig még szörnyűbbek szoktak lenni rólam. Ezek azonban mind tanulható dolgok, s úgy döntöttem, vállalom ezt az utat. Tehát rávettem magamat, hogy kilépjek a komfortzónámból és végre belevágjak abba, amit már annyi ideje tervezgetek. A biztatásért ezer köszönet Mercinek és Erikának! S nem szabad kifelejtenem a sorbor drága Dórimat, akinek köszönhetem ezeket a csodálatos képeket! Ígérem, valahogy meghálálom Nektek! xxÖltözködésemet tekintve nem tudnám magamat behatárolni egy kategóriába, mert szeretem keverni a különféle stílusokat. Ha mégis valamilyen jelzővel kellene illetnem magamat sportosan elegánst mondanék, mert ez jellemez legtöbbször. S hogy ne hazudtoljam meg önmagam, most is egy ilyen outfitet állítottam össze.

Azt tudnotok kell rólam, hogy nem vagyok az a nagyon szoknyás ember, előnyben részesítem a nadrágokat és a sötétebb színeket, manapság azonban azt vettem észre, hogy egyre többet nyúlok az élénkebb, világosabb darabokért, és már idén több szoknyát vettem, mint az elmúlt 5 évben összesen.


Ez a tavaszi összeállítás az egyik kedvencem, ugyanis többféleképp is viselhetem, így több eseményre is  megfelelő. Ebben a formában elsősorban munkába vagy iskolába tudom elképzelni, de szerintem egy baráti összejövetelre vagy buliba is megállná a helyét aprócska változtatással: a fekete dzsekitől megszabadulnék és egy erősebb sminket tennék fel, valamint a szemüveg helyett kontaklencsét viselnék. 
Ha pedig sokkal sportosabb kedvemben lennék az övet elhagynám, a csizma helyett lapos talpú cipőbe bújnék és egy bőrkabátot kapnék felülre (mert ilyenkor tavasszal még elkél valami melegebb darab is).
Tudom, még bőven van hova fejlődnöm mind outfitek, mind pózolás terén, de én nagyon jól éreztem magam a képek elkészítése közben. Ezúton is köszönöm Dórim, hogy álltad a sarat és elviselted a "jaj, ez jó kép lenne csak nagy a karom" és társaik nyafogásomat! :)

Hamarosan egy újabb összeállítással jelentkezem majd, addig pedig figyelek és tanulok a nagyoktól, ahogy azt kell! :)

Képeket készítette: Defner Dóra - Sweetheart Photography

Bokacsizma: CCC
Jeggins: H&M
Bordó felső: New Yorker
Öv: Ázsia Center
Fekete kabátka: - nem emlékszem sajnos -
Óra: AVON


~ o ~

K Ö V E S S E T E K   I T T   I S
Instagram: @mindofmineblog
Pinterest: Diusssh

You Might Also Like

2 hozzászólás