Basic Line | OUTFIT

09:30

Egy hónappal ezelőtt indítottam útjára outfit sorozatomat, melytől nagyon féltem. Azonban azt kell, hogy mondjam, remekül fogadtátok ezt az egész ötletet, az újítást, legalább is erre tudok következtetni, mivel nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam tőletek. Amiket ezúton is nagyon szépen köszönök/köszönünk! :) Ezen felbuzdulva, na meg azért is, mert nem szokásom feladni dolgokat, Dórival közösen elkészítettük a második anyagot, kicsit más stílusban és nem mellesleg egy profibb fényképezőgéppel. Dóri pedig újra elérhetővé tette az oldalát, ahol megcsodálhatjátok a többi meseszép munkáját is: Sweetheart Photography.


Az utóbbi néhány évben elég nagyot változott az öltözködési szokásom. Régebben a színes és hatalmas mintás ruhák híve voltam, imádtam a minél feltűnőbb darabokat. Mára azonban a stílusom eléggé letisztult, s szinte csak alapdarabok találhatóak meg a ruhatáramban - persze azért akad néhány kivétel. Amikor még csupán ötletként volt a fejemben ez az egész lookbook sorozat, azon aggódtam, hogy csak basic ruhadarabjaim vannak és nem lesz elég érdekes számotokra. Aztán rájöttem, hogy pontosan azzal a céllal szeretném ezt az egészet megvalósítani, hogy megmutassam, az egyszerű néha több és egyszerűen is lehetünk csinosak, sportosak, vagy épp elegánsak.

Ezek a ruhadarabok is ezt tükrözik. Egy-egy kiegészítővel nagyon jól fel lehet dobni egy basic outfitet is. Ami nekem hátrányom, hogy fémérzékenységem miatt ékszereket (bizsukat legalább is) nem nagyon tudok hordani, mert kiütnek, így számomra másfajta kiegészítők nyújtják a pluszt. Mint például a képeken is látható napszemüveg vagy épp kis táska. De a napszemüveg és karóra párosítás is tökéletes lehet. Amire mindenképp figyeljünk, hogy az egyszerűbb néha több elvet követve, ne vigyük túlzásba az ékszereket: nem szükséges tíz karkötő, három nyaklánc és még fülbevaló is egyszerre.  Manapság egyébként nagy kedvencemmé vált a magasított derekú, sztreccses farmer, hiszen a hétköznapokban is hihetetlenül kellemes viselni és nem mellesleg, akár egy rövidebb derekú felsővel is bármikor felvehető anélkül, hogy villantsunk. ;)  
Itt is szeretném megköszönni Dórinak a segítséget és a csodaszép képeket! Így másodszorra már a közös munka is sokkal gördülékenyebben ment. Igaz Dórim?! :)

Felső: -noname- (Second Hand)
Nadrág: H&M
Cipő: CCC
Napszemüveg: Vision Express
Táska: CCC


 
~ o ~

K Ö V E S S E T E K   I T T   I S
Instagram: @mindofmineblog
Pinterest: Diusssh

You Might Also Like

0 hozzászólás