10 dolog, amit biztosan nem tudtál még rólam | Személyes

09:51Nemrég kitettem az oldalsávba egy véleménykutatást, amiben arra voltam kíváncsi, milyen témában olvasnátok szívesen bejegyzéseket a blogon. Holtversenyben az egyik legtöbb szavazatot a 'személyes' kategória kapta, így arra gondoltam, ma elhozok nektek 10 olyan tény magamról, amit biztosan nem mondtam még soha. Így talán kicsit jobban megláthatjátok ki is ül a monitor másik felén.

1.) Még soha nem sátoroztam. Valahogy ez mindig kimaradt az életemből, de már kapta arra ígéretet, hogy pótolni fogjuk, szóval kíváncsian várom már azt a pillanatot. ;) 

2.) Idegenforgalmi szakmenedzser a végzettségem, de nem ebben a szakmában dolgozom.

3.) S ha már végzettség, gazdasági informatikusnak tanultam, a bizonyítványt végül nem szereztem meg, mivel az írásbeli vizsgára még elmentem, a szóbelire azonban már nem.

4.) Fiatalabb koromban versenyszerűen futballoztam, ami azt jelenti, hogy le voltam igazolva és még gólt is lőttem, így egyszer benne voltam a helyi újságba, mint góllövő.5.) Néhány évvel ezelőtt szerepeltem egy amatőr videó klippben. Egy balatoni szórakozóhelyen forgattunk, és a tömegben táncoltam a többiekkel együtt, de annyira amatőr videó volt ez, hogy már nem is találom fent az interneten Azért tapasztalatnak és élménynek jó volt. :D

6.) Rossz vagyok a "ne felejtsük el"-ekben. Bármit mondanak vagy épp én mondok, hogy ne felejtsük el pl elvinni az ebédet, tuti hogy elfelejtem (lásd, ma is otthon hagytam az ebédemet :D).

7.) A kedvenc állatom a zsiráf, s egyszer szeretnék örökbe fogadni egyet, persze csak névlegesen, mert tudom, hogy hazavinni nem igazán lehetséges.

8.) 16 éve vagyok szemüveges, de úgy alakult, hogy csak 2 éve van kontaklencsém.

9.) Nagyon szeretem a színeket, a kedvencem a kék, mégis főként feketében és fehérben járok-kelek a nagyvilágban.

10.) Tea imádó vagyok! Régebben naponta három bögrével is megittam, aztán kiderült, hogy nem szabadna innom, mert savat csinál. Azóta lecsökkentettem a napi adagomat egy csészére.


You Might Also Like

0 hozzászólás