Egy korszak vége | Lifestyle

15:45A tavalyi év számomra elsősorban az elengedésekről és a lezárásokról szólt. Az elmúlt tizenkét hónap egyáltalán nem volt könnyű, sokszor sírtam, bánkódtam, hisz barátokat búcsúztattam el, felmondtam a munkahelyemen, abbahagytam a táncot, s az oly szorgosan építgetett terveim is romba dőltek. 

Szerettem volna újra az iskolapadba ülni és továbbképezni magamat, ezzel együtt pedig hivatásomnak választani a táncot. Utóbbira a lehetőségem meg volt, de ahhoz az egyetem volt a feltétel, ami viszont ilyen-olyan okok miatt nem jött össze. 
Mivel az álmaimnak akartam élni, kénytelen voltam néhány igaz barátomtól búcsút venni, na nem örökre, csak a közös, új életet kezdős terveinkből hátráltam ki, s hagytam, hogy nélkülem költözzenek el a fővárosba. Ezáltal a mindennapjaim szenvedőssé váltak, nagyon hiányoztak, és sokszor nem tudtam magammal mit kezdeni.
Mindeközben felmondtam a munkahelyemen, mert már nem élveztem az egész napos irodai munkát, valami pörgősebbre, valami izgalmasabbra vágytam. S búcsút intettem a táncnak is, amit már több, mint 11 éve lelkesen csináltam.

2017 egyáltalán nem volt egy könnyű év, de azért vannak róla szép emlékeim is. 
Májusban végre rátaláltam a páromra, ki nem csupán egy pasi a sok közül, hanem igenis kivételes - és ebben tényleg semmi elfogultság nincsen. :)
Júniusban lehetőségem volt elmenni a soproni Volt Fesztiválra, ahol átélhettem életem eddig legjobb és legmeghatározóbb koncertjét a Linkin Parkkal. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy láthattam őket élőben. /erről terveztem írni egy élménybeszámolót, de sajnos az egy hónappal későbbi tragédia miatt, nem voltam képes rá/ 
Októberben végre elköltöztem otthonról, amire ugyan kis lépésekben került sor, de végül megtörtént - bár egyáltalán nem volt tudatos.
Decemberben méltón szép lezárást adtam a táncnak, két versenyből kettőn első helyezést értünk el.
Valamint ugyan így az év utolsó hónapjában találtunk rá párommal az új közös otthonunkra Budapesten, melyet februártól fogunk birtokba venni. Így tehát, ha kicsit később is, de bekapcsolódhatok a korábbi pesti terveinkbe.

Tudom, hogy minden azért történt, hogy valami szép és új kezdődhessen el.
Mindezek után örömmel engedem el 2017-et, és reményekkel telve köszöntöm 2018-at!

M Y   P L E A S U R E.... 
2 0 1 8


You Might Also Like

2 hozzászólás

 1. Remélem minden úgy alakul 2018-ban ahogy Te szeretnéd.
  Boldog Újévet :) Puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm! :)
   Neked is Boldog Új Évet Kívánok! Puszi

   Törlés